gemaakt op : 02 augustus 2019

Vanuit de sponsorcommissie....

Vanuit de sponsorcommissie....

vlaggen.jpgAfgelopen periode zijn we achter de schermen al weer volop bezig met het komende seizoen.
Hoewel we nog even wachten met een nieuwe presentatiegids, welke in het teken zal gaan staan van (ver)bouwen aan WZC. Na de ledenvergadering van november maken we weer iets speciaals als alle plannen door mogen gaan.
Desalniettemin is er weer het nodige gerealiseerd, wat we gedurende de komende tijd in woord en beeld gaan laten zien:

•    Hoofdsponsor Slagerij van Guilik heeft verlengd, co-sponsor Muntz heeft verlengd alsmede stersponsoren Infracom, 4KFlex by Korrels, Pyroworks en Albert Heijn. Nieuw op tenue WZC 1 zijn AA&F en Schildersbedrijf Berghorst (terug van weggeweest). Deze bedrijven sponsoren de selectie en leveren een mooie bijdrage aan onze club waarvan elk lid indirect ook van mee profiteert.
•    Diverse borden zijn gerestyled en er zijn nieuwe bordsponsoren zichtbaar op ons fraaie Sportpark Monnikenbos. Wie maken we in diverse items verder bekend, het één en ander loopt...
•    Nieuwe tenues voor de teams JO8 en JO11 middels Fiks Afbouw en Schildersbedrijf Zwijnenberg. En WZC Vrouwen 1 in het nieuw door Visser Nederland BV, 4KFlex by Korrels en Tot Maandag*.
•    Vlaggenmasten zijn geplaatst en bij aanvang van het seizoen wapperen er banieren!
Voorlopig voorzien we weer in een flinke behoefte, met dank aan sponsoren die onze club trouw zijn.


Voor het WZC 35+ team wat op de vrijdagavond gaat spelen zoeken we nog sponsoren betreffende tassen, tenue en'/of trainingspakken.


Er is nog wel wat ruimte voor bedrijven die op onze borden willen staan en we hebben nog wat plekken over om vlaggenmasten bij te plaatsen.


Komende tijd gaan we weer op pad om bal- en wedstrijdsponsoren werven. Tips zijn van harte welkom!


We wensen alle sporters, supporters, vrijwilligers en bestuurders een fijn, sportief en succesvol seizoen toe, denk daarbij ook aan onze sponsoren. Bent u al klant van onze sponsor?


Speciaal woord van dank aan de onderhoudsploeg die onze commissie flink heeft geholpen bij de werkzaamheden op het sportpark


Namens de sponsorcommissie, Aad Eilander


n.b. sponsoravond op woensdag 9 oktober, uitnodigingen volgen!