gemaakt op : 11 februari 2019

Vanuit de sponsorcommissie

IMG-20181023-WA0000.jpg    20190119_114025_resized.jpg    20181117_110048_resized.jpg    20181109_101822_resized.jpg  

Achter de schermen is deze commissie druk bezig op diverse vlakken. Er zijn dit jaar weer de nodige sponsorcontracten afgesloten welke we hebben gepubliceerd.

Sponsorcontracten Tenues

Verlengingen van sponsorcontracten voor komend seizoen zijn reeds gerealiseerd of zijn in onderhandeling:

-        Arnoud, Ferdi en Jack van Guilik hebben namens Hoofdsponsor Slagerij van Guilik het contract verlengd

-        Met co-sponsor Reclamebureau Muntz (Dick Nieuwenhuis) zijn we in gesprek

-        Albert Heijn Wapenveld (Peter de Boer), Infracom BV (Jan van de Berg), Pyroworks (Wijnand Wagenvoort) en 4KFlex (Antoine Sonnega) hebben hun sponsorcontract verlengd

-        Er is toezegging van William Boeve namens Omnia4Office welke in de plaats komt van Vakfotograaf Henri van der Beek. Hij blijft verbonden aan de club middels bordreclame, sponsoring kantinetenue en bijdrage aan presentatiegids

-        We hebben nog één vacature voor een vrije plek op het uitgaanstenue en de nieuwe WZC tenues van de eerste selectie

-        We zijn voor volgend seizoen op zoek naar stersponsor(groep) voor een nieuw WZC Vrouwen 1 team welke bij WZC gaat spelen.

Afgelopen zaterdag is het JO8-2 team voor het eerst op het veld gaan voetballen. Tenuesponsor van dit team is Fiks Afbouw (Bernhard Fiks) uit Wapenveld geworden. Foto’s volgens z.s.m. als het iets mooier weer wordt.

Onze technische commissie is voorzien van winterjassen door Gebrand Nieuwenhuis namens Bouwbedrijf NHM IJzerman.

Het tweede elftal is voorzien van uitgaansjassen door onder andere Van der Wal afbouw (Henri van der Wal) uit ons dorp.

Reclameborden

Ook op het sponsorbordenvlak zijn weer de nodige mutaties geweest:

Zo hebben H&H Flowers, Bouwbedrijf Van Laar-Zwerus, Horst Installatiebedrijf, Hoveniersbedrijf De Weerdt, Kole Makelaars, Kota Radja en Emsterie hun oude borden een facelift gegeven. En zijn C&C Personenvervoer en ZonSimpel als nieuwe bordsponsoren er bij gekomen.

De overkant naast het Moza-scorebord zit vol met grootformaat borden. Indien er meer kandidaten zijn voor dit formaat borden zullen we aan de boskant beginnen met plaatsing achter het doel. Wie tips heeft of ook belangstelling om zijn of haar bedrijf te promoten middels bordreclame is welkom bij leden van de commissie om er over geïnformeerd te worden.

Vlaggen

Met oog op het internationaal toernooi wat wordt gehouden op 31 mei en 1 juni willen we ons hoofdveld permanent vlaggen laten wapperen. Hiervoor willen we circa zes vlaggenmasten van acht meter hoog gaan aanschaffen. Wie zijn banieren van 1,20 breed en 4 meter hoog voor drie jaar wil laten wapperen op ons fraaie sportpark kan informatie krijgen.

Naar PEC Zwolle – De Graafschap

Vorig jaar hebben we een trip naar de Bundesliga gemaakt. Op dit moment hebben we nog geen geschikte datum/wedstrijd gevonden om de Bundesliga te bezoeken. Wel bieden we sponsoren de mogelijkheid om op zaterdag 23 februari aanstaande in business ruimte van PEC Zwolle ontvangen te worden. Wie mee wil moet zich uiterlijk donderdag 14 februari aanmelden. Sponsoren hebben inmiddels via mail een uitnodiging gehad. Geen uitnodiging ontvangen? Aanmelden of info bij aadeilander@live.nl a.u.b.

Presentatiegids

Na drie keer top drie, gunnen we andere clubs ook een topnotering. In verband met de verbouwplannen willen we iets lanceren. De redactie brainstormt op 18 februari. Duidelijkheid omtrent privatisering speelt een belangrijke rol. Hier komen we later op terug.

Contracten met Hummel, Sport Inn en HG Printing

Het contract met de leverancier van onze kleding is weer met drie jaar verlengd. De goede samenwerking met deze drie partners stemt bij WZC in elk geval tot tevredenheid. Als dank voor het vertrouwen mocht de het eerste en tweede nieuwe winterjassen in ontvangst nemen. Deze jassen worden voornamelijk gedragen door de bankzitters bij wedstrijden gedurende de winterperiode.

Sponsit

Lysanne Burgmeijer is druk met het vullen van Sponsit, een programma dat ons helpt om alle afspraken ten aanzien van sponsoring vast te leggen in één overzicht. Nu werken we met verschillende bestanden welke door verschillende commissieleden actief worden bijgehouden. Met het oog op de toekomst is dit een verstandige keuze voor de club en onze leden. Sponsoring is immers niet meer weg te denken.

Mocht u vragen hebben over sponsoring, stuur een mail naar wzcsponsoring@live.nl of de onderstaande commissieleden helpen u graag aan het juiste antwoord;

Aad Eilander, Arnoud van Guilik, Eric Kwakkel, Frits van Dijk, Lysanne Burgmeijer en Robert van Renselaar.