gemaakt op : 29 april 2021

Vacature trainer JO15-1 WZC Wapenveld

Voetbalvereniging WZC Wapenveld (Gld) is voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer voor de JO15-1 uitkomend in de 1e klasse.

Wie Wapenveld zegt, zegt WZC. Deze prachtige voetbalclub vervult een belangrijke maatschappelijke rol in het dorp en zorgt naast beweging voor ontspanning, ontmoeting en verbinding. Sportieve prestaties en gezelligheid gaan daarbij hand in hand. De club wordt gedragen door de vele vrijwilligers en betrokken supporters. Deze zomerperiode zal ons clubhuis inclusief kleedgelegenheden volledig worden genoveerd en verduurzaamd om zo klaar te zijn voor de toekomst. Voor het J015-1 zijn wij op zoek naar een trainer.

Als trainer van de J015-1:
➢ Verzorg je twee maal per week de trainingen, waarbij je op een enthousiaste en pedagogische manier de trainingsstof probeert over te brengen;
➢ Coach en begeleidt je het team op de wedstrijddagen.
➢ Respecteer je de waarden en normen van onze vereniging en draagt dit ook uit.
➢ Ben je in het bezit van UEFA-C diploma (TC3) en heb je ervaring met het trainen van jeugd. De jeugdafdeling wordt ondersteund door een grote groep (jeugd)sponsoren. Wij zorgen daarnaast voor prima trainingsfaciliteiten op een prachtige accommodatie, een passende financiële vergoeding en een prettig werkklimaat.

Herken je jezelf in dit profiel en heb jij de ambitie om trainer te worden bij onze vereniging? Stuur dan voor 12 mei een e-mail met korte motivatie en CV naar Lijndert Liefers, l.liefers@hotmail.nl.

Voor eventuele vragen kun je hem bellen op 06- 83255605