gemaakt op : 08 februari 2020

Unicum vouwen - WZC vrouwen 6-0

Vandaag treden de dames van Wzc aan tegen de nummer 1 uit de competitie.
De vriendelijk trainer van unicum heeft ons voetbal van de laatste 2 weken onder de loep genomen, en zijn dames verteld dat zij ons team niet moeten onderschatten.

Onze grensrechter zet in op een 2-2, dat zouden wij een mooie uitslag vinden.
De trainer van Unicum zet in op 3-1

Iedereen is klaar, de scheidsrechter is er. Maar alvorens hij kan beginnen moet hij nog even 2 minuten weg. Oeps vlagen vergeten…..lekker begin.

Binnen min 5 corner voor WZC. De kansen liggen er.
Ondanks dat unicum op de 1e plaats in de competitie staat, doen onze dames er niet voor onder. Er zijn kansen aan beide kanten.

Na 20 wordt Gemma vol in haar gezicht gerakt. Ondertussen komt iris bij de duc-out;” Zonder bril wordt het hem niet, dus toch maar snel op”. Dan maar af en toe de druppels verwijderen.
Daarna een kans voor Suzanne, helaas naast.
Jorien is vandaag in de flow, ze kopt links en rechts ballen weg.

De trainer van de tegenstander vind het een mooi potje. Hij wil graag zijn toto stand veranderen. Een kans voor unicum. Maar wij hebben Dita , zonder twijfel pakt ze de bal.
Iris komt toch de bril weer inleveren. ;” dit is het ook niet".
Na 40 minuten maakt Jill een actie. Ze raakt geblesseerd. De tegenstanders lijken elkaar daarna weer te vinden een bal van afstand zo over Dita heen 1-0

In de rust is alles goed voor bereid……not . Er is geen kopje thee te bekennen. Als iedereen weer op het veld staat komt de trainer van unicum met de thee????

Na rust zetten de dames hun schouders er opnieuw weer onder. Ondertussen opzoek naar EHBO voor Jill, nou die is er niet, ook geen verband middelen ter beschikking.

En dan valt daar toch plots de 2-0.
Unicum lijkt dan nu de draad in het spel gevonden te hebben de 3-0 en 4-0 vallen redelijk snel na elkaar.
In de 80e min valt 5-0, de grens vlagt voor buitenspel, maar de scheidsrechter ziet dit anders dus hij telt. In de 85 minuten weer een corner maar hier haalt unicum geen profijt uit.
De officiële tijd is bijna voorbij net voor het fluit signaal valt nog de 6-0.

Geknokt tot het laatste fluitsignaal, Een team waar Wzc trost op mag en kan zijn.

Komende weken staan er geen wedstrijden gepland. De eerst volgende wedstrijd is 7 maart 10:00 uit naar Rood-Wit in putten