gemaakt op : 11 oktober 2018

Sponsoravond WZC, gewoon leuk onder elkaar, gezellig en gemoedelijk!

Iedereen werd hartelijk welkom geheten op deze jaarlijkse business tot business avond. Ruim 110 personen waren aanwezig en AA&F uit ons dorp verdedigde de Business Penalty Bokaal.

Voor het eerst als sponsor aanwezig op de Business Penalty Bokaal waren Bouwbedrijf Keizer (Wapenveld), PH Verhuur (’s-Heerenbroek),  C&C Reizen (Heerde) en Design by Monique (Wapenveld). Hele diverse bedrijven en tijdens deze avond werd er volop genetwerkt met hen en met elkaar.

Het openingswoord werd vervolgd;… een jaar is zo weer voorbij en stilzitten was er niet bij. Naast het feit dat we doordeweeks trainen en op zaterdag voetballen in prachtige gesponsorde tenues, gebeurt er veel bij de blauw-witten: een kort overzicht…

-       Met sponsoren in een volle bus naar Borrusia Monchengladbach tegen Werder Bremen – dit is voor herhaling waard rond de winterstop

-       Bij thuiswedstrijden worden wedstrijd- en balsponsoren in de wedstrijdinfo vermeld

-       Reclameborden schoongemaakt en hier en daar geactualiseerd

-       Sponsors presenteerden zich in de hal in de wissellijsten middels 70x100 posters

-       Presentatiegids nr. 3 met fraaie advertenties zijn huis aan huis in Wapenveld bezorgd. De eerste twee edities vielen in de prijzen, we zijn benieuwd wat volgend weekend de uitslag brengt. Complimenten uit allerlei hoeken hebben we in elk geval in overvloed in ontvangst mogen nemen.

-       Ons vlaggenschip is helaas afgedaald naar de vierde klasse, maar dat brengt weer nieuwe bezoekers naar ons sportpark en ook weer andere derby’s. Tegen ’t Harde was het gewoon lekker druk. Wie zei ooit “elk nadeel hebt zijn voordeel”?

-       Ons toernooi wat we samen met Hatto-Heim organiseren in augustus werd door WZC 1 gewonnen en we zijn op dit moment nog ongeslagen in de 4e klasse C

-       De Supportersvereniging heeft nu al 85% van plaatsen in de bus met supporters bezet voor de 6 “verre” uitwedstrijden.

-       Onze accommodatie wordt doordeweeks onderhouden en we zijn al langdurig met de gemeente Heerde in gesprek over privatisering en de mogelijkheden tot het opknappen van het clubgebouw.

-       Tal van sponsoren hebben afgelopen jaar hun contract verlengd en werden op de verschillende schermen gepresenteerd.

-       Ook dit jaar is reeds het eerste contract voor seizoen 2019/2020 met drie jaar verlengd. Dit betreft de opvolger van Euroma als naamgever aan het Straatvoetbal. Euroma vertrekt naar Zwolle maar Albert Heijn Wapenveld gaat nu bij het straatvoetbal op de kleintjes letten.

-       We hopen ook komend voorjaar weer de nodige aflopende contracten te verlengen.

Kortom: WZC staat in elk geval midden in de samenleving, getuige o.a. de promotie van het dorp in de gids, straatvoetbal, Oranjemarkt, Zomerfeest en een overvolle evenementenkalender.  

De sponsorcommissie wil in elk geval U als sponsoren, en zij die vanavond verhinderd waren, heel hartelijk bedanken voor de trouwe steun aan de club. VIERKANT ACHTER WZC is hier net zo toepasselijk, als proud to be a pad!

Vervolgens werd de bedoeling van de avond uitgelegd, in totaal waren ruim 40 bedrijven aanwezig en deden 55 deelnemers mee aan het sportieve gedeelte en 20 dames leefden zich creatief uit onder enthousiaste leiding van Sanne de Graaf namens bloembinderij De Klaproos.  

Het sportieve gedeelte bestond uit penalty’s schieten, schieten in de schiettent bij Schietvereniging Wapenveld en doelvlakschieten. Waarbij het pogen tot omkoping van de jury door sommigen ook tot een activiteit werd verheven…Om circa 20.45 uur werd het buffet gepresenteerd onze jubilerende hoofdsponsor Slagerij van Guilik. Zij zijn thans 10 jaar hoofdsponsor van WZC en daarmee staat de huidige sponsor ex-aequo met voormalig hoofdsponsor Berghuizerfabriek.

Er werd flink met scherp geschoten, een geintje hoorde er ook bij en velen hadden er lol in.

Tijdens de prijsuitreiking was een passend “Dankjewel” op zijn plaats voor:

Willy Steenbergen voor de EHBO en organisatorische werkzaamheden

Evert Steenbergen techniek en onderhoudsploeg voor het klaarzetten en terugplaatsen van het meubilair

Danielle Put, Jan Eikelboom en Jarco Dijkslag voor de verzorging van de drankjes

Hoofdsponsor Slagerij van Guilik voor de catering

Keepers Pascal Kwakkel en Youri Liefers

Sanne de Graaf namens Bloembinderij De Klaproos te Wapenveld

en bovenal alle sponsor van deze prachtige club

 

Na het nodige rekenwerk door Frits van Dijk en Lysanne Burgmeijer kwam de volgende einduitslag in de boeken:

Bijzondere vermelding voor administratiekantoor Roke, de matigste score met 88 was behaald maar ook de beste vrouwelijke prestatie werd door Liesbeth neergezet. Ze mocht een wijnpakket in ontvangst nemen.

Doordat er geen gebruik werd gemaakt van de gelegenheid om de jury om te kopen werd de einduitslag als volgt:

3e plaats Lars Visser namens Visser Hattem BV

2e plaats gelijke stand voor Gijs Remmerts namens Schildersbedrijf Zwijnenberg en Everhard Stoffer namens Stoffer Stofferingen

De uiteindelijke winnaar miste eerst twee strafschoppen, heeft daardoor waarschijnlijk wel een nieuwe werknemer er bij, en won uiteindelijk met 573 punten met ruim verschil deze editie van de Business penalty Bokaal. Marcel Groeneveld ging namens het gelijknamige installatiebedrijf na afloop gewillig op de foto. Hij mag zich een jaar lang de doelgerichtste sponsor van WZC noemen. Op de beker zal volgend jaar zijn naam gegraveerd staan.

Leden van onze sponsorcommissie Arnoud van Guilik, Eric Kwakkel, Frits van Dijk, Lysanne Burgmeijer, Robert van Renselaar  en ondergetekende kijken terug op een geslaagde avond, hopen dat u de club een warm hart blijft toedragen en dat we elkaar de komende jaren op weg mogen helpen naar een nog mooiere accommodatie en betaalbare sport voor onze leden.

Even na 23.00 uur sloot de bar, een kwartiertje later stonden de tafels voor het klaverjassen al weer klaar en was iedereen tevreden huiswaarts gekeerd. Al keken sommige mannelijke partners wel wat moeilijk toen ze de prachtige creaties van hun partners al zwetend naar huis mochten dragen.

Volgend jaar, de 2e woensdag van oktober kunt u ook maar zo de cup met de grote oren winnen als sponsor van WZC!