gemaakt op : 13 januari 2020

Single darttoernooi voor leden (10-01)

Op vrijdagavond 10 januari vond het WZC single darttoernooi voor leden plaats.
Met 20 deelnemers kon de organisatie spreken van een goede opkomst!
Rond de klok van 19.00u werden de eerste pijlen richting de befaamde triple 20 gesmeten.
Na de poulefase ontspon zich in zowel de winnaars- als de verliezersronde een boeiend gevecht om de eerste plaats.
In de verliezersronde gingen de eerste halve finale tussen Mart van Beek (debutant en sinds slechts drie weken darter) en Daan van de Beld. Mart won met 3-1.
De andere halve finale was een wedstrijd tussen Patrick Timmer en Tom Regterschot (die zich op het laatste moment bij het Darts gezelschap had gevoegd). Een spannende strijd eindigde in 3-2 voor de zoon van een van onze bordsponsors. In de hierop volgende finale verpletterde Patrick de debuterende Mart met maar liefst 4-1.
In de winnaarsronde werd de eerste halve finale met 4-1 gewonnen door Demian Berghorst (nadat hij in een eerder stadium al zijn broertje Rowin uit het toernooi had geknikkerd), hij versloeg Jeroen Palm met 4-1.

 In de andere halve finale was een andere zoon (en broer) van een van de bordsponsors de sterkste: Lars Visser. Hij won met 4-3 van de ervaren Dennis Draaijer.
Doorgestoken kaart? Zeker niet. Gewoon goed gedart!
De finale werd een spannende wedstrijd die uiteindelijk met 5-3 een prooi was voor de blije Lars Visser. "Eindelijk is het gelukt!", bracht hij kort na de prijsuitreiking uit!

De hoogste finish van de avond werd gegooid door Patrick Timmer, die met een hele knappe bullfinish 164 wist uit te gooien.

Speciale dank aan onze borsponsors; van de Worp grondwerk en bestrating, Visser Hattem b.v., AA & F, Design by Monique, Cafetaria 't Zwarte Paard, Installatietechniek Groeneveld en Infracom! Mede dankzij jullie steun kunnen we de winterstop blijven vullen met gezelligheid!