gemaakt op : 20 augustus 2016

Raalte-WZC 0-3 (beker)

De middag begon met een fotosessie waarmee de sponsorcommissie haar hoofd-, co- en stersponsors rondom het eerste elftal bedankte en aan haar verplichtingen voldeed ten aanzien van de afgesloten contracten. De club draait ook met dank aan deze ondernemers met een sluitende begroting. Ons vlaggenschip vertrok vervolgens naar Raalte voor de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen. In dit geval betrof het een bekerwedstrijd.

De teruggekeerde Mike Burgmeijer was weer van de partij. Terug vanaf het front. Hij moest vanaf maart van grote afstand horen hoe het vlaggenschip zich handhaafde in de derde klasse C. Zo was o.a. zijn goaltje in Bergentheim ook van grote waarde.

De wedstrijd in Raalte tegen een onbekende zondagclub uit de 5e klasse G. In theorie dus een te pakken ploeg. WZC moet weer bouwen aan andere automatismen. Jeroen Steenge en Albert Henk Tessemaker zijn er voorlopig nog bij totdat hun trainingen door werkzaamheden het komende seizoen in het gedrang gaan komen. Misschien hebben ze er zoveel plezier in dat trainer Zwijnenberg er het gehele seizoen beroep op kan doen.

Nog meer bekende gezichten? Jazeker, maar dan meer oude bekende gezichten! William Eilander assisteert komend seizoen de trainer, deels als elftalleider en deels als assistent trainer. Aangezien William in ploegendienst werkt en nog studerende is zal hij niet altijd aanwezig zijn. Daarnaast helpt Rein Rorije het team in de begeleiding. Met zijn ervaring in het eerste elftal een welkome aanvulling aan de staf. Beide mannen succes gewenst.

We willen bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, WZC-SEH, nog officieel afscheid nemen van elftalleider Erwin van Limburg en assistent scheidsrechter Gertie van Renselaar. Beide heren krijgen nog een officiële uitnodiging! Voor laatst genoemde zoekt de selectie / de club nog een vervanger. De stand-inn's hebben het in elk geval goed gedaan. Bedankt!

Nog iets te melden over de wedstrijd? Jazeker. Robin schopte er weer twee in (ADO geeft hem wel een boost) en goudhaantje Everhard Stoffer drukte een bal tegen de touwen. Aan de andere kant hield Wolter Bos zijn doel schoon. Zelfs een strafschop wist Raalte niet te benutten. Maandag gaat de selectie weer trainen. Dinsdag speelt men de tweede bekerwedstrijd in de poule. Nog een keer op de foto, dan met de complete selectie voor de presentatiegids. Om 20.00 uur begint de partij WZC 1 - Wijhe 1....

Iedereen een goed weekend gewenst, Beernd van de efsaaid.