gemaakt op : 29 april 2021

Persbericht sponsorcommissie

Onze commissie heeft Arnoud van Guilik bedankt voor zijn inbreng, na 5 jaar zitting heeft hij het stokje overgegeven aan Rob Veltkamp. Rob is al van kinds af aan lid van onze mooie club en thans de keeper van het tweede elftal. Tevens een goede stand-in voor Wolter Bos onder de lat bij ons eerste team. Rob werkt als recruiter bij TOPPA in Nijkerk en ziet voor zichzelf en WZC wel een rol weggelegd in de sponsorcommissie. Voor onze sponsoren betekent dit dat ook Rob u de mogelijkheid voorlegt om via WZC aan uw naamsbekendheid te werken. Een sponsorverzoek namens de club bij bedrijven indienen zou ook zo maar mogelijk zijn.

WZC is bezig om een bouwspecial uit te geven omdat op dit moment onze club voor de grootste verbouwing staat in haar geschiedenis. Dit willen we graag vastleggen in een full colour presentatiegids welke we graag door gaan lezen en terug willen bladeren de komende jaren. We gaan er voor om weer met de beste gids voor de dag te komen. Het blad komt huis aan huis in Wapenveld uit in augustus, rond de heropening van ons clubhuis. Grijp deze kans en laat uw advertentie ook plaatsen.

Jeugdsponsorgroep:
We beginnen in september met een nieuw project; de jeugdsponsorgroep. Ronald Hamer namens de JWS Groep, Antoine Sonnega namens Korrels BV en Gerrit Jan Prins namens de Prins Wonink Bouw komen met hun bedrijfsnamen op de tassen en trainingspakken te staan van de jeugd onder 8 t/m jeugd onder 13. Het zou mooi zijn als een vierde partij dit trio versterkt zodat we ook de jeugd onder 15 kunnen voorzien van nieuwe tassen en trainingspakken. Het sponsorpakket bevat ook een reclamebord.

Verder mogen we u verwijzen naar de website www.wzcbouwt.nl waar diverse sponsoren al vermeld wordt na mooie kassabonnenacties of het worden van gouden, zilveren of bronzen sponsor. Doneren kan ook door particulieren waaronder de actieve voetballers.

Wilt u adverteren of sponsoren? Neem dan contact op met Rob Veltkamp, Frits van Dijk, Lysanne Burgmeijer, Eric Kwakkel of Aad Eilander (wzcsponsoring@live.nl).