gemaakt op : 14 april 2018

OWIOS 5 –WZC Wapenveld 3 6-0

Voordat ik begin met dit verslag, wil ik alle heren van dit elftal bedankt voor alle support die wij als gezin in onze moeilijke tijd van jullie gehad hebben, word zeer gewardeerd. Super Heren.

Vandaag was weer zo`n dag dat deze wedstrijd beter niet gespeeld had moeten worden. Geen best veld, slechte scheids(verder maak ik mijn woorden hier niet aan vuil), elke kans was een goal in de 1e helft, te weinig spelers, 2e te weinig door blessures en spelers die met het 1e mee moesten doen, 3e dus te weinig spelers, doordat er 3 spelers met het 2e mee gingen, het 4e was gelukkig vrij en een aantal jongens was gelukkig bereid om met ons mee te doen, klasse van die jongens .Dus een wedstrijd om gauw te vergeten.

 Vandaag moesten we tegen owios 5 uit oldebroek op het programma.

De volgende elf had de trainer uit de hoge hoed getoverd:

                                            Rob

               Gerjan, Palm, Doornink, Kersing                              Vlagger Chris.

               Diederik, Kippie, Mole, Ben

                              Geertjan, Jole

De bank was gevuld met Edwin, William, Jari, Haico. We begonnen de wedstrijd nog wel aardig, voetbalden redelijk, mocht wel iets meer pit inzitten. Daarna waren er 3 uitvallen van Owios en we stonden snel met 3 -0 achter. De eerste goal was een snel uitgespeelde aanval, een hoekschop werd een doelpunt, toen een fantastische pas van doornink(had waarschijnlijk nog zijn dozen om zijn nieuwe voetbalschoenen zitten) en de spits kon eenvoudig de 3-0 maken. Er kwamen nog wel een aantal kansjes, bal onderkant lat, ballen net naast, dus allemaal net niet. Robert probeerde in de rust met een aantal omzettingen de wedstrijd te kantelen. William voor Jole(moest bij het 2e nog voetballen), Haico voor Gerjan en Jari voor Doornink. We moesten zo verder voetballen, de tegenstander begon moe te worden, dus snel proberen te scoren was het motto en er zat veel meer in. Maar wat er al geschreven is, het was zo`n wedstrijd om gauw te vergeten. De tegenstander scoorde 3 keer, wij een aantal kansen. Een kip die zijn poten tegen een tegenstander zette en dus verder vanaf de zijkant in zijn hok moest blijven(rondje moet nog ingedaan worden). Edwin die nog mocht invallen, voor de moe gestreden Ben. Gauw vergeten dus, want dinsdag wacht de volgende tegenstander op monikkenbos Zwolsche boys 6 om 19.30u. De komende week heeft het 3e een feestweek want Diederik viert zijn 3 maandelijkse verkering en zijn verjaardag.

Het Volgende verslag zal geschreven worden door een groot talent van ons elftal  Gerjan.