gemaakt op : 13 januari 2020

Open singledartstoernooi WZC Wapenveld

De rook van het spektakel van de vorige avond was nog maar amper opgetrokken of het volgende toernooi stond alweer op het punt van beginnen! 

Het open single darttoernooi 2020.

 

Met 29 deelnemers kon de organisatie wederom zeer tevreden zijn! 

Het was gezellig druk op sportpark Monnikenbos en om ongeveer kwart voor 4 werd duidelijk wie verder ging in de winnaars- en wie in de verliezersronde. 

 

Toen na een uur de laatste vier deelnemers overbleven leverde dat in de verliezersronde halve finales op tussen (evenals de avond ervoor) Daan van de Beld en Ramon Scholten. 

Daan van de Beld wist dit keer wel door te dringen tot de finale. 

Hierin was Gerwin Vos (die in de halve finale afrekende met Rik IJzerman de tegenstander. De zeer ervaren Gerwin weet deze finale met 4-0 overtuigend naar zich toe te trekken. 

 

In de winnaars ronde gaan de halve finales tussen Wilco van Zon en Ronald Lenderink en Albert-Jan Draaijer en Bram IJzerman. 

Het niveau in beide halve finales was hoog en in de eerstgenoemde partij weet Ronald met 5-3 te winnen. 

Albert-Jan Draaijer verslaat Bram met 5-2 en dus kregen we een finale tussen Ronald en Albert-Jan. Beiden echte winnaars en geen van hen wilde verliezen. Dit was ook in de wedstrijd te merken en dit resulteerde in een zeer spannende wedstrijd waarin een hoog niveau werd gehaald. "dit is ene leuke finale om te kijken!" was een veelgehoord opmerking. 

Uiteindelijk is het Ronald die met 6-4 wint van de jarige Albert-Jan. 

 

De hoogste finish tijdens dit toernooi werd gegooid door Arnoud Edens (126).

We kunnen terugkijken op weer een zeer geslaagd darts seizoen en hopen dat we komend jaar weer in een dergelijke sfeer samen kunnen komen! 

 

Speciale dank aan onze bordsponsors; Infracom, Installatietechniek Groeneveld, Visser Hattem b.v., Design by Monique, cafetaria 't Zwarte Paard, AA & F en van de Worp grondwerk en bestrating. Dankzij jullie steun kunnen we de Darts traditie bij WZC voortzetten!