gemaakt op : 17 februari 2018

Laatste plekken voor iedereen te reserveren!

Iedereen kan vanaf dit moment inschrijven om mee te gaan met dit uitstapje. Even een mailtje naar arnoudvg@gmail.com en je staat op de lijst. De kosten vallen wel mee voor dit all inn uitstapje: € 75,- p.p.

Naast de altijd succesvolle sponsoravond om de Business Penalty Bokaal organiseert de sponsorcommissie van WZC Wapenveld nu een trip naar Duitsland. Op vrijdag 2 maart a.s. hopen wij met een bus vol af te reizen naar Mönchengladbach om de wedstrijd van de Bundesliga tussen Borussia Mönchengladbach tegen Werder Bremen te bezoeken. Een prachtige rmeeting waarmee WZC de goede band met haar sponsoren en supporters wil benadrukken. We hopen op uw deelname!

Borussia Mönchengladbach staat op dit moment op een 10e plaats met 30 punten. Alleen Bayern München is een klasse apart dit seizoen met een voorsprong van 25 punten. Gladbach heeft een rijke voetbalhistorie en werd in de jaren 70 vijfmaal kampioen van Duitsland en won toen ook twee keer de UEFA Cup. Werder Bremen staat slechts op een 15e plaats, dus dit lijkt een wedstrijd te worden welke Gladbach moet gaan winnen.

Dagprogamma:
Vanaf 14.30 uur ontvangst met een bakje koffie op het sportpark Monnikenbos, Zandbergen 4, in Wapenveld.

Om 15.00 uur vertrekken we met de touringcar. Graag allen op tijd aanwezig. Onderweg zal er gezorgd worden voor de inwendige mens. Rond 17.30 uur zullen we worden ontvangen in een restaurant dichtbij het stadion om van een
heerlijke maaltijd te genieten. Hierbij zijn ook 2 consumpties inbegrepen. Daarna zullen we doorreizen naar het Borussia-Park stadion. Om 20.30 uur is de aftrap. Na afloop begeven we ons gelijk terug naar de bus voor de terugreis zodat we rond 1.00 uur ’s nachts weer terug in Wapenveld zijn.
Wanneer u als sponsor of supporter zin heeft om aan deze trip deel te nemen, meldt u zich dan aan door een mail te sturen naar Arnoud van Guilik: arnoudvg@gmail.com . De kosten voor deze trip bedragen slechts € 75,- per persoon. Dit is inclusief de busreis van Wapenveld naar Mönchengladbach, drinken onderweg (heen en terug), maaltijd met 2 consumpties en natuurlijk het kaartje voor de wedstrijd. All-inclusive kunnen we wel zeggen en dat voor een heel klein bedrag!

Er zijn 50 plaatsen beschikbaar en de deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding én betaling. Een snelle reactie is dus gewenst. We zien uw aanmelding met veel enthousiasme tegemoet!

Met vriendelijke groet, Arnoud van Guilik (06-27284249)
Sponsorcommissie WZC Wapenveld