gemaakt op : 25 september 2016

Keepersdag sv Epe

Keepersdag flyer.JPG

 Met gepaste trots presenteert SV Epe haar eerste KEEPERSDAG voor de jeugd op sportpark de Wachtelenberg te Epe. 

Op dinsdag 18 oktober a.s. (in de herfstvakantie) worden keepers uit de regio in de leeftijd van 6 tot 17 jaar uitgenodigd. Hierbij zijn jongens en meiden welkom die al keepen bij hun eigen vereniging of die wel eens willen kijken of keepen iets voor hem of haar is.

De keepersactiviteiten worden gepland van 10.00 tot 14.15 uur.

De dag staat onder deskundige leiding van de professionele keepersschool Just4Keepers, die met veel gevarieerde oefenstof en oefenmaterialen zal laten zien dat het voetbalkeepersvak heel veel verschillende onderdelen heeft.

Het belangrijkste doel van de dag is dat keepers veel diverse oefeningen krijgen, maar vooral dat er met zeer veel plezier gekeept wordt. Het zal dus een sportieve en leuke dag worden voor alle deelnemers.

Inschrijven voor deze dag kan op de site van SV Epe onder de link Evenementen.  De kosten voor deze dag zijn € 20,= per persoon. Dit bedrag is inclusief de lunch. Na inschrijving krijgen de keepers een bevestiging en volgt verdere informatie over de betaling. We hopen dat jullie de jeugdkeepers van jullie club willen stimuleren om zich aan te melden voor deze dag.

Met sportieve keepersgroet,
Richard Nijhof namens SV Epe
John Hafkamp namens Just4Keepers