gemaakt op : 16 mei 2019

Instuif WZC Dames succes

Het team van WZC Vrouwen 1 gaat komend seizoen de competitie in! Op vrijdag 10 mei organiseerden de dames een instuif waarvoor veel belangstelling was. De dames werden getrakteerd op een mooie training onder leiding van de vaste trainers van het afgelopen seizoen. De recreanten trainden al een aantal jaren op de vrijdagavond en die gaan daar ook mee door. Voor het Vrouwen 1 team staan de trainingen komend seizoen op de maandag- en woensdagavond gepland. En op zaterdag zal dan de competitie afgewerkt worden. Ze gaan spelen op een heel veld met 11 tegen 11 speelsters.

Om het team zo goed mogelijk voor de dag te laten komen, is WZC een sollicitatieprocedure opgestart. WZC Vrouwen 1 zoekt een enthousiaste trainer, bij voorkeur ervaring als trainer en in het bezit van diploma TC3 / UEFA C.
en communicatief zeer vaardig. Hij/zij kan zowel luisteren, motiveren en leiding geven.  De trainer (m/v) zorgt voor de trainingen op de maandag– en woensdagavond. Begeleiding en coaching op de zaterdag tijdens de wedstrijden en goede samenwerking met de elftalbegeleiding en de seniorencommissie. Deze sportieve ambitieuze uitdaging binnen een gezellige vereniging kan met een enthousiast en leergierig team. WZC heeft prima trainingsfaciliteiten. Meer info op de website van WZC Wapenveld. Daarnaast hopen we een aantal sponsoren te vinden die het Vrouwen 1 team voorzien van nieuwe outfit. De eerste sponsoren hebben zich reeds gemeld, we zoeken een groep van vier sponsoren.

Uiteindelijk leverde deze gezellige leerzame avond ook weer een aantal aanmeldingen op, zowel op recreatief vlak alsmede voor het competitie-team. Na afloop van de training werd nog gezellig nagebleven en waren er zelfs WZC-tompoucen voor aanwezigen. Wie mee wil doen. De trainingen zijn dit seizoen tot en met half juni op de vrijdagavond van 18.45 tot 20.00 uur. Belangstellende dames/meiden vanaf 16 jaar kunnen vrijblijvend een keer mee trainen.