gemaakt op : 14 maart 2019

Inschrijving Zomerfeest geopend

_MG_9755.jpg
(foto Henri van der Beek)

De zomerfeestcommissie opende de inschrijving voor het Zomerfeest 2019, de traditioneel gezellige en drukbezochte braderie en rommelmarkt in het Stationspark te Wapenveld en maakt zich op voor de 30e editie van dit jaarlijkse evenement. Dit jaar vindt het feest plaats op 15 juni, de derde zaterdag van de zomermaand. Jaarlijks staat het Stationspark bomvol handel en de organisatie heeft besloten om ’s morgen zich volledig te focussen op de markt, welke dan opgeluisterd wordt door optredens van plaatselijke gymnastiekvereniging en kan er op pony’s gereden worden bij de Schaapskooiruiters.

Verder is het comité nog bezig om op het gezelligste festijn in de regio, ook diverse kinderactiviteiten vast te leggen, zodat er voldoende te doen is voor de jeugd. Het springkussen (gratis) en de draaimolen zijn reeds vastgelegd. Het park zal met vele meters handel vol staan. Er wordt altijd een grote diversiteit aan artikelen, van kleding tot curiosa, te koop aangeboden.

Natuurlijk zijn er ook de nodige kramen te vinden welke iets voor de inwendige mens te bieden hebben. Op zaterdag 15 juni 2019 is het Stationspark aan de Groteweg/Klapperdijk in Wapenveld geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur. In de middag beginnen we om 14.00 uur met het shantykoor Doetmaes uit Epe. Zij geven het feest een nieuwe dimensie met Ierse muziek. Na 16.00 uur treedt de bekende Zwolse zanger Henri van Velzen op en brengt de nodige sfeer op het horecaplein. Ook een plekje reserveren? Zie www.zomerfeestwapenveld.nl