gemaakt op : 21 januari 2021

Een blik terug en een blik vooruit

Een blik terug en een blik vooruit ……

 

2020. Wat voor ons een jaar had moeten zijn van openingen en festiviteiten is een jaar geworden van verlies en gemis, in gedachten zijn we bij hen die ons zijn ontvallen. 

2020. Waar niets wat normaal was en toch voor iedereen hetzelfde bleek te zijn. Natuurlijk missen we het etentje of het zomaar een winkel inlopen. Het echte gemis is echter veel lastiger en eigenlijk absurd. We kunnen niet zomaar iemand de hand schudden of langs gaan om een bakkie te doen.  Gewoon even samen ergens afspreken is ook niet meer vanzelfsprekend. Alles wat je doet houd je onder de loep. En toch .... 

WZC blikt even terug en ziet dat onze sponsoren ons meer dan trouw zijn gebleven. Onze leden bleven ons trouw net als onze donateurs en natuurlijk onze vrijwilligers. Vrijwilligers zijn in normale tijden soms al onzichtbaar maar in deze tijd gaat hun inzet vaak helemaal aan ons voorbij. Veel dingen op en rond het sportpark gaan gewoon door, wedstrijden of niet. Vanuit hier mijn dank voor iedereen die ons op welke manier dan ook heeft gesteund en nog steeds steunt. Ieder op zijn eigen manier.

 

Zelf houd ik van de blik vooruit;

 

2021. Kijkend naar het volgende seizoen, waar we zoals het er nog steeds naar uit ziet het nieuwe seizoen openen in ons nieuwe clubhuis. De offerte is akkoord bevonden en is bevestigd onder voorbehoud van de financiering. Deze financieringsaanvragen staan uit en we krijgen positieve geluiden te horen. Dit ondanks deze lastige periode. Ook dit hebben we te danken aan een gezonde club waar de mensen die er aan verbonden zijn de club steunen, ook in deze tijden.

 

Graag wil ik u en jullie nogmaals wijzen op onze website wzcbouwt.nl waar ook u of jij letterlijk een steentje kan bijdragen.

 

Ook in het nieuwe seizoen hebben we voor alle teams weer trainers nodig en kunt u wellicht een bijdrage leveren. Als u ons hierbij kunt helpen kom ik graag in contact. Het bestuur is met de gesprekken gestart bij de senioren en ik mag u meedelen dat we met Erik van Dijk overeenstemming hebben bereikt om ook volgend seizoen weer hoofdtrainer te zijn. Tessel de Jager als verzorger en Henk Joostema als keeperstrainer maken ook komend seizoen deel uit van de staf van de 1ste selectie. Ook Ruben Hartkamp heeft bijgetekend als trainer van de 2e selectie. Bij de jeugd heeft de eerste contractverlenging plaatsgevonden. Keeperstrainer Paul Bokhorst zal ook komend seizoen een deel van de jeugdkeepers trainen. De rest van de gesprekken bij de jeugd hopen we snel te kunnen inplannen.

 

Ik zit achter mijn bureau en droom een beetje vooruit en zie ons staan langs de lijn met onze trouwe schare supporters onze club weer aanmoedigen tijdens de wedstrijden de hele zaterdag door.

Kopje koffie, biertje, wijntje of een kopje thee. Een lekkere gehaktbal, een patatje of een broodje worst. Even kijken of mijn lootjes nog wat moois hebben opgeleverd even wat drinken en napraten over de wedstrijd en dan weer met een voldaan gevoel naar huis. Kortom, gewoon een zaterdag zoals de zaterdag hoort te zijn.

 

Ik wil graag afsluiten met deze gedachten en hoop stilletjes toch op een heel mooi jaar vol met gezelligheid, gezondheid en vriendschap.

 

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor al het nieuws met betrekking tot de verbouwing en andere zaken.

 

Zoals in de nieuwsbrief al was te lezen is de ALV vastgesteld voor woensdag 10 maart. Het bestuur hoopt dat dit fysiek kan plaatsvinden. Mocht dit niet mogelijk zijn zal het digitaal of op een hybride manier plaatsvinden.

 

Rest mij nog te zeggen, hopelijk tot snel op ons mooie sportpark.

 

Antoine Sonnega

Namens het gehele bestuur