gemaakt op : 08 november 2018

Bouwbedrijf NHM IJzerman Oliebollentoernooi

Vorig jaar openen we het nieuwe jaar met een soort nieuwjaarsduik maar dan op kunstgras en met een bal. Op donderdagavond 3 januari organiseert WZC de nieuwjaarsreceptie. Het Bouwbedrijf NHM IJzerman oliebollentoernooi spelen we zaterdag vanaf een uur of 12.00. Net als afgelopen jaar zetten we drie voetbalveldjes uit en staan veel spelletjes klaar voor de meegekomen kinderschare.

Naast het spelen op het veld kon de jeugd dus ook prima uit de voeten in het clubhuis. Afgelopen jaar konden we oudhollands bierpulschuiven als rodedraadspel en dat maakte deel uit van de te behalen resultaten van de teams…. het leverde naast plezier dus ook bonuspunten op.Ook zal het kantinepersoneel haar uiterste best weer doen om er iets leuks van te maken, in het cateringhok ’t Kloosterbosje bracht men vorig jaar gluhwein, warme chocolademelk en broodjes worst aan de man. Ook de klaverjassers zijn welkom in de bestuurskamer om het kaartje te leggen.

 

Na een rondje rad van avontuur of een verloting zal dj Roy weer de muziek verzorgen. Hopelijk ook dit jaar weer blije gezichten op Monnikenbos. Al vast dank aan onze sponsoren Bouwbedrijf NHM IJzerman, Albert Heijn Wapenveld, Dijkstra (bedrijfs)auto’s, Van der Worp sierbestrating en Wilcon tuin- en parkmachines..

 

De ActiviteitenCommissie en het kantinepersoneel kijken al weer uit naar een leuke middag op ons sportpark.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Klik hier voor de poster