Skip to main content
In memoriam Gert Striker 

Op zaterdag 12 augustus 2023 is overleden ons zeer gewaardeerd lid Gert Striker in de leeftijd van 64 jaar.

Sinds 1 juli 1973 was Gert lid van onze club. 50 Jaar geleden trapte hij al tegen een balletje en dat heeft hij een hele tijd volgehouden. Voorzitter Antoine Sonnega mocht dit jaar in het verzorgingshuis namens alle leden Gert de jubilarisplaquette uitreiken, hem bedanken voor alles wat hij voor WZC heeft betekent en dat deed Gert zichtbaar goed.

Naast het voetballen was Gert altijd een geweldige supporter van onze en zijn cluppie WZC. Vrijwilligerswerk schuwde hij niet. Gert was nauw betrokken en actief binnen onze vereniging WZC.

Er werd geen ledenvergadering overgeslagen. En trouwe supporter van WZC 1 werd Gert ook. Zo stond er in de laatste presentatiegids nog een mooi artikel over Gert, Peter van Pijkeren en Klaas Doornink. Daarin werd nog teruggeblikt op de voetreis uit ’t Harde. Gert mocht ook graag foto’s maken bij wedstrijden van WZC. En niet alleen van het eerste elftal, maar vooral bij de jeugd genoot hij van al die blije gezichtjes en mooie voetbalacties van onze talentjes.

Gert heeft jaren in het bestuur van de Club van Honderd gezeten. En zijn mooie dingen aangeschaft waaronder TV’s, beamer en microfoon in het clubhuis. Leuke avonden voor leden van de Club van 100 werden georganiseerd.

Moge Gert rusten in vrede!

Namens voetbalvereniging WZC, de supportersverenging WZC en Club van 100 WZC betuigen medeleven met de naaste familie. Wij wensen de familie Striker heel veel sterkte en kracht om het verlies van Corrie’s man en maatje, hun trotse vader en opa te kunnen dragen.

Zij die afscheid willen nemen van Gert en de familie willen condoleren, kunnen dit doen op donderdag 17 augustus a.s. in de Petruskerk, Kwartelweg 9 te Wapenveld. Condoleance is van 9.30 – 10.15 uur. Aansluitend is er een rouwdienst. De begrafenis zal in Wapenveld plaatsvinden.

Aanstaande zaterdag 19 augustus om 14.30 uur zal voorafgaand aan de vriendschappelijke wedstrijd WZC 1 – Hulshorst 1 een minuut stilte in acht genomen worden.

Namens Voetbalvereniging WZC

Aad Eilander.