Lid worden van WZC Wapenveld

Wij hopen dat je veel plezier bij onze voetbalclub gaat beleven. Nadat je bent aangemeld bij de KNVB, word je door de jeugdcommissie  in een elftal ingedeeld.


Janet Kwakkel, die verantwoordelijk is voor de begeleiding van nieuwe leden, neemt na aanmelding z.s.m. contact met je op. Zij zal aan je doorgeven wanneer je verwacht wordt op de training en hoe alles in zijn werk gaat binnen het team en bij W.Z.C.


De meeste teams trainen 2x per week. Op zaterdag worden over het algemeen de wedstrijden gespeeld.


Van ouders verwachten wij minimaal dat ze bereid zijn om enkele keren per seizoen (van augustus t/m begin juni) bij uitwedstrijden te rijden en een paar keer per seizoen het tenue te wassen. De voetbalkleding, met uitzondering van de schoenen, wordt door W.Z.C. verzorgd. Voor het gebruik van deze kleding moet wel een gebruikersovereenkomst getekend worden. De ouders van de teams jonger dan de JO9 zijn per tourbeurt spelbegeleider. Ook kunt u gevraagd worden voor andere vrijwilligerstaken.

 

De contributie bedraagt:

Zie onder kopje contributie de actuele bijdrage aan de vereniging.


De contributie wordt vooraf per kwartaal via automatische incasso afgeschreven. (Dit is verplicht!)


Opzegging lidmaatschap moet schriftelijk, maar men is wel contributie verschuldigd voor het lopende seizoen.


Voor het aanmelden van nieuwe leden of het beëindigen van een lidmaatschap kan men terecht bij onze ledenadministrateur dhr. Johan Horst, Fazantenstraat 10, 8191 AJ Wapenveld, Tel: 038-4478965. Via dit formulier kunt u zich aanmelden 


Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van W.Z.C. (www.wzcwapenveld.nl)
of, wanneer je jeugdspeler bent, naar Bert Jager.
Telefoon:          084 – 8760010
E-mail:           jeugd.wzc@gmail.com


Met vriendelijke groet,


Bestuur W.Z.C. Wapenveld