Vanuit de sponsorcommissie....

Vanuit de sponsorcommissie.... Afgelopen periode zijn we achter de schermen al weer volop bezig met het komende seizoen. Hoewel we nog even wachten met een nieuwe presentatiegids, welke in het teken zal gaan staan van (ver)bouwen aan WZC. Na de ledenvergadering van november maken we weer iets speciaals als alle plannen door mogen gaan. Desalniettemin is er weer het nodige gerealiseerd, wat we gedurende de komende tijd in woord en beeld gaan laten zien: • Hoofdsponsor Slagerij van Guilik heeft verlengd, co-sponsor Muntz heeft verlengd alsmede stersponsoren Infracom, 4KFlex by Korrels, Pyroworks en Albert Heijn. Nieuw op tenue WZC 1 zijn AA&F en Schildersbedrijf Berghorst (terug van weggeweest). Deze bedrijven sponsoren de selectie en leveren een mooie bijdrage aan onze club waarvan elk lid indirect ook van mee profiteert. • Diverse borden zijn gerestyled en er zijn nieuwe bordsponsoren zichtbaar op ons fraaie Sportpark Monnikenbos. Wie maken we in diverse items verder bekend, het één en ander loopt... • Nieuwe tenues voor de teams JO8 en JO11 middels Fiks Afbouw en Schildersbedrijf Zwijnenberg. En WZC Vrouwen 1 in het nieuw door Visser Nederland BV, 4KFlex by Korrels en Tot Maandag*. • Vlaggenmasten zijn geplaatst en bij aanvang van het seizoen wapperen er banieren! Voorlopig voorzien we weer in een flinke behoefte, met dank aan sponsoren die onze club trouw zijn. Voor het WZC 35+ team wat op de vrijdagavond gaat spelen zoeken we nog sponsoren betreffende tassen, tenue en'/of trainingspakken. Er is nog wel wat ruimte voor bedrijven die op onze borden willen staan en we hebben nog wat plekken over om vlaggenmasten bij te plaatsen. Komende tijd gaan we weer op pad om bal- en wedstrijdsponsoren werven. Tips zijn van harte welkom! We wensen alle sporters, supporters, vrijwilligers en bestuurders een fijn, sportief en succesvol seizoen toe, denk daarbij ook aan onze sponsoren. Bent u al klant van onze sponsor? Speciaal woord van dank aan de onderhoudsploeg die onze commissie flink heeft geholpen bij de werkzaamheden op het sportpark Namens de sponsorcommissie, Aad Eilander n.b. sponsoravond op woensdag 9 oktober, uitnodigingen volgen!

02.aug..2019|Lees Meer

Vanuit de sponsorcommissie

Achter de schermen is deze commissie druk bezig op diverse vlakken. Er zijn dit jaar weer de nodige sponsorcontracten afgesloten welke we hebben gepubliceerd.

11.feb..2019|Lees Meer

Onderhoudsploeg WZC in ’t nieuw

Bouwbedrijf NHM IJzerman uit Heerde heeft de onderhoudsploeg van WZC nieuwe winterjassen geschonken. Zodoende kunnen ze ook komende periode warmpjes sportpark Monnikenbos onderhouden. Als dank was er voor Gerbrand Nieuwenhuis, directeur van het bouwbedrijf, en boeket bloemen. Foto Henri van der Beek

21.nov..2018|Lees Meer

Bouwbedrijf Van Laar steekt WZC 2 in ’t nieuw

Het bouwbedrijf uit Wapenveld verbindt zich hiermee voor het 26e seizoen aan het tweede elftal. Het sponsorcontract werd al eerder verlengd en bij de overhandiging van de foto mocht André van Laar een boeket bloemen in ontvangst nemen.

06.nov..2018|Lees Meer

Sponsoravond WZC, gewoon leuk onder elkaar, gezellig en gemoedelijk!

Iedereen werd hartelijk welkom geheten op deze jaarlijkse business tot business avond. Ruim 110 personen waren aanwezig en AA&F uit ons dorp verdedigde de Business Penalty Bokaal. Voor het eerst als sponsor aanwezig op de Business Penalty Bokaal waren Bouwbedrijf Keizer (Wapenveld), PH Verhuur (’s-Heerenbroek), C&C Reizen (Heerde) en Design by Monique (Wapenveld). Hele diverse bedrijven en tijdens deze avond werd er volop genetwerkt met hen en met elkaar.

11.okt..2018|Lees Meer

Rabobank verlengd contract

Onze sponsorcommissie vernieuwde de reclameborden van Rabobank, deze zijn weer voorzien van het nieuwstelogo. Wilt u ook een fraai reclamebord op ons sportpark? Neem dan contract op met Arnoud van Guilik ( arnoudvg@gmail.com ) of Aad Eilander ( aadeilander@live.nl ). sponsorcommissie WZC

04.sep..2018|Lees Meer

MOZA Makelaardij ook komend seizoen scorebordsponsor WZC

WZC en MOZA Makelaardij hebben het scorebordsponsorcontract met een jaar verlengd en gaan hiermee voor het 21e jaar met elkaar in zee. “WZC heeft ons meteen na het vestigen in Wapenveld in 1997 aan het denken gezet op het vlak van business-to-business en dat heeft ons enorm geholpen in het vinden van een plek in de samenleving. Wij zijn ook blij met het aantal klanten welke wij hebben vanuit de WZC gelederen” aldus Remco Ritman. “WZC is een mooie en aktieve club en dit sluit goed aan bij ons imago als aktieve en lokale makelaar. Onze reclame-uiting past daarom perfect boven het scorebord van WZC”. Onder het toeziend oog van Gert van Norel en na het tekenen van het contract, schudden Remco Ritman en Aad Eilander (voorzitter sponsorcommissie WZC) elkaar de hand en ontvingen de trouwe sponsors als dank natuurlijk een boeket bloemen. MOZA Makelaardij is sinds de oprichting gevestigd aan de Stationsweg 7 in Wapenveld op een mooie zichtlocatie aan de rand van het park.

12.jul..2018|Lees Meer
Alle sponsoren