WZC denkt aan haar sponsoren

Deze bedrijven sponsoren onze voetbalsport, onze voetballers zijn nu aan de bal om deze bedrijven te sponsoren door werk te gunnen en/of hun klant te zijn...

15.apr..2020|Lees Meer

Zwijnenberg steunt WZC

Aan het begin van het seizoen kreeg het team WZC JO11-2 een compleet nieuwe outfit aangeboden van Tommy Zwijnenberg met het logo van zijn schildersbedrijf er op. Het team was er zo blij mee dat ze ook nog eens winterkampioen werden. Als dank voor deze geste ontving de schilder een boeket bloemen. Foto Henri van der Beek.

08.jan..2020|Lees Meer

Business Penalty Bokaal 2019

De Sponsorcommissie van WZC heette op onze jaarlijkse business tot business avond weer 120 personen welkom en zette de lijn van de afgelopen jaren voort. Installatiebedrijf M. Groeneveld uit ons dorp verdedigde de Business Penalty Bokaal.

10.okt..2019|Lees Meer

Uitbreiding reclameborden

IJZERMAN loodgieters- en installatiebedrijf is ook prachtig vertegenwoordigd tussen de reclameborden van WZC op Sportpark Monnikenbos. "Als die maar naast die van mijn broer Harm mag hangen", aldus Rik IJzerman. Als dank ontving Rik een boeket bloemen namens de club.

10.sep..2019|Lees Meer

Jan Smit tekent nieuw sponsorcontract bij WZC

De accountants en belastingadviseurs van KRC Van Elderen zijn vanaf dit seizoen zichtbaar op ons fraaie sportpark Monnikenbos. Zij gaan voor het beste resultaat. Onderaan de streep, maar ook daarboven. Meer info vind u op hun website. Als dank voor de steun aan onze club ontving de heer Smit een boeket bloemen uit handen van Arnoud van Guilik namens de sponsorcommissie van WZC. Wilt u er ook bij horen en reclame maken langs het veld? Informeer naar de mogelijkheden. Business to business, op 9 oktober de jaarlijkse sponsoravond!

03.sep..2019|Lees Meer

Vanuit de sponsorcommissie....

Vanuit de sponsorcommissie.... Afgelopen periode zijn we achter de schermen al weer volop bezig met het komende seizoen. Hoewel we nog even wachten met een nieuwe presentatiegids, welke in het teken zal gaan staan van (ver)bouwen aan WZC. Na de ledenvergadering van november maken we weer iets speciaals als alle plannen door mogen gaan. Desalniettemin is er weer het nodige gerealiseerd, wat we gedurende de komende tijd in woord en beeld gaan laten zien: • Hoofdsponsor Slagerij van Guilik heeft verlengd, co-sponsor Muntz heeft verlengd alsmede stersponsoren Infracom, 4KFlex by Korrels, Pyroworks en Albert Heijn. Nieuw op tenue WZC 1 zijn AA&F en Schildersbedrijf Berghorst (terug van weggeweest). Deze bedrijven sponsoren de selectie en leveren een mooie bijdrage aan onze club waarvan elk lid indirect ook van mee profiteert. • Diverse borden zijn gerestyled en er zijn nieuwe bordsponsoren zichtbaar op ons fraaie Sportpark Monnikenbos. Wie maken we in diverse items verder bekend, het één en ander loopt... • Nieuwe tenues voor de teams JO8 en JO11 middels Fiks Afbouw en Schildersbedrijf Zwijnenberg. En WZC Vrouwen 1 in het nieuw door Visser Nederland BV, 4KFlex by Korrels en Tot Maandag*. • Vlaggenmasten zijn geplaatst en bij aanvang van het seizoen wapperen er banieren! Voorlopig voorzien we weer in een flinke behoefte, met dank aan sponsoren die onze club trouw zijn. Voor het WZC 35+ team wat op de vrijdagavond gaat spelen zoeken we nog sponsoren betreffende tassen, tenue en'/of trainingspakken. Er is nog wel wat ruimte voor bedrijven die op onze borden willen staan en we hebben nog wat plekken over om vlaggenmasten bij te plaatsen. Komende tijd gaan we weer op pad om bal- en wedstrijdsponsoren werven. Tips zijn van harte welkom! We wensen alle sporters, supporters, vrijwilligers en bestuurders een fijn, sportief en succesvol seizoen toe, denk daarbij ook aan onze sponsoren. Bent u al klant van onze sponsor? Speciaal woord van dank aan de onderhoudsploeg die onze commissie flink heeft geholpen bij de werkzaamheden op het sportpark Namens de sponsorcommissie, Aad Eilander n.b. sponsoravond op woensdag 9 oktober, uitnodigingen volgen!

02.aug..2019|Lees Meer

Vanuit de sponsorcommissie

Achter de schermen is deze commissie druk bezig op diverse vlakken. Er zijn dit jaar weer de nodige sponsorcontracten afgesloten welke we hebben gepubliceerd.

11.feb..2019|Lees Meer
Alle sponsoren