Skip to main content

Vandaag de derde bekerronde. Uitgangspunt alle ploegen op drie punten. Wzc met het beste doelsaldo. Halverwege de eerste helft de 0-1 van Doppenberg en zo hadden de padden uitzicht op de volgende ronde. De laatste doelpuntenmaker voor WZC bij Berkum was Ronald Burgmeijer 16 jaar geleden. De thuisclub zette aan maar paal en Wolter Bos stond succes in de weg. Rust 0-1.

Na rust zette de huidige landskampioen 2e elftallen aan. Al snel lag de gelijkmaker in het netje. Andeweg en Van Limburg leken WZC weer op voorsprong te zetten maar hadden te veel tijd nodig. Wolter Bos kapte een spits uit. De Jan Biggels op de tribune zeiden al doe dat nou niet… Tweede poging van Bos mislukte en ze werd het 2-1. In no-time liep de thuisclub uit naar 4-1 en zo werd het klasseverschil snel duidelijk. Bos redde wel weer katachtig anders was de uitslag nog hoger uitgevallen. Het bekeravontuur ten einde.

Volgende week om 14.00 uur aftrappen in Heerde tegen SEH. Dan zullen we weten waar we staan.