Skip to main content

Woensdagmiddag 5 oktober worden alle jongens en meisjes van de basisscholen door de voetbalvereniging WZC uitgedaagd voor het traditionele Albert Heijn Straatvoetbaltoernooi op sportpark Monnikenbos in Wapenveld.

De Activiteiten Commissie van WZC zal compacte voetbalveldjes uitzetten om de vele voetbalwedstrijden op één middag te laten spelen. De inschrijving gaat via de basisscholen in Wapenveld en sluit op 1 oktober, dan moet het inschrijfformulier gemaild worden naar activiteiten.wzc@gmail.com .

Kinderen kunnen zich inschrijven in twee categorieën: 6-9 jarigen en 10-12 jarigen. Doe mee met je vriendinnen, vriendjes of familie. Je hoeft geen lid te zijn van WZC! Aanwezige ouders mogen mee het veld op als ze één van de gevormde teams willen begeleiden. Vorig jaar deden er zo’n 200 enthousiaste kinderen mee, verdeeld over veel teams.

Opening van deze altijd leuke gezellige dag is om 13.30 uur en de finales worden gespeeld rond de klok van 16.30 uur. Albert Heijn zorgt ervoor dat ook dit jaar de deelnemers verwend zullen worden met lekkers. Om 17.00 uur verwacht de AC van WZC de prijsuitreiking. De toegang is gratis en u bent van harte welkom.

Voor elk individu is er plek

Verder kan vanaf 4 jaar een ieder in elke leeftijdscategorie wekelijks bij WZC Wapenveld terecht. Zowel jongens als meisjes. Mannen als vrouwen. In competitieverband of recreatief, het maakt niet uit. Er is voldoende tijd en ruimte voor elk individu om aan te sluiten bij een team of trainingsgroep. Beleef het mee bij WZC staat niet voor niets hoog in het vaandel.

WE MOETEN ALLEMAAL MEER BEWEGEN

STIMULEER DE JEUGD TOT SPORTEN!